![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Много ми е интересно.
Просто форума е пълен с хора, които очевидно не си дават никаква сметка за нещата, които пеят любимците им. "Колкото е "по-здрав" албума е по-добър" ... "колкото е по-рано скопен вокала толкова групата е по-добра" и неща от сорта изобилстват и то за съжаление не само тук. Не казвам, че аз не харесвам групи, които имат олигофренски текстове, но все пак си давам понякога сметка за смисъла на песните... а вие? ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Warrior Of Ice хем е прав, ама не съвсем. Съгласен съм, че във фентъзито може да има и много смисъл, ама не на мене тези, че в тези всичките банални приказки има нещо смислено. Имало е смисъл в първата. От там нататък си е чиста безидейност и който не може да измисли нещо по-умно започва с това... поне номера минава винаги. Не искам да дразня никой ама някой да се е сещал, че в албума на Manowar - Triumph of Steal онази първата песен, в която се говори за Ахил и т.н. всъщност е пълна глупост - в Древна Елада са правили оръжията от бронз главно...
То е същото като със сатанинските текстове. Аз за това се дразня (и не само това) от последния на Slipknot - яко са преписвали от Marilyn Manson на контролното по комерсия, но за разлика от него те разбрали-недоразбрали започнаха да се правят на сатанисти, а станаха само смешни. На Manson философията му поне е такава, че вижда нещата по малко по-различен начин... Докато Slipknot бяха дълбока група, с идеология, цел... И какво остана от тях? За тоновете бездарни и позьорски блек групи не искам да говоря изобщо - там на всеки над 14 години с малко мозък му е ясно, че само гледат да наеб@т повече фенки... Е, блека не е само позьорски сатанизъм, ясно ми е. Жалко ми е за групи като Meshuggah, които като ги разбрах какви глупости пеят вече никога няма да мога да ги възприема толкова насериозно... Дразня се и от повечето прогресив групи, които освен да демонстрират каква техника имат друго не правят. Не само, че текстовете им са тъпи, ами и с музиката нищо не искат да кажат... Има групи като My Dying Bride, които ползват само образи, разбираеми само за писалия текста... Това не е задължително да е безсмислен текст! Не всички могат да пишат като Джонатан Дейвис - 2 стиха да казват повече отколкото 99% от групите казват с цели албуми! Понякога текста не е нужен и ако нямаш какво да кажеш с него е по-добре да пееш само добре наредени думи отколкото идиотщини... Айде стига съм обяснявал глупости... ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 03:31 AM |