![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1693 ![]() |
Мнение...?
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
С "The Art Of War" Sabaton определено изпълниха личното ми условие да вмъкнат нови елементи в музиката ти, тъй като с "Attero Dominatus" задълбаха твърде много на едно място. Макар и като цяло добър албум не можа да ме накара да го въртя, колкото "Primo Victoria". Но страхът, че са банда способна да издаде само един албум, отлетя още с първите тонове на "Ghost Division" - ушевадна е ролята на кийбордите този път, както и епичните хорови намеси, без те да нарушават характерната праволинейност в композициите на военната команда. Вероятно е адски трудно за групи като Sabaton, които са решили да запълнят една тясно специализирана музикална ниша, защото това е нож с две остриета - от една страна има голяма доза уникалност и оригиналност, от друга обаче са застрашени от собствената си ограниченост. Направи ми впечатление, че са заложили на тактиката първите две песни да са най-силните в албума, фактически те са пропити и с най-много "иноватизъм". Добре обаче са изградени и останалите парчета, именно те искат по-сериозно доза прослушвания, защото "Ghost division" и "The art of war" се набиват бързо и ефикасно под кожата на слушателя.
Иначе относно изказването на Киро за приликата между Nightwish и новите неща на Sabaton има малка доза истина, която се дължи най-вече на "изпъкналите" кийбордни партии, както и праволинейната китарна структура, която е характерна най-вече за късния Nightwish в лицето на Once. PS: Гледам ще има някакво много специално издание на "The Art Of War" във формата на DVD case със самата книга на Сън Цу - Изкуството на Войната. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th September 2025 - 03:55 PM |