![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1693 ![]() |
Мнение...?
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Малко ми е трудно да се съглася с това, че композициите им са праволинейни.
Още от първият албум има доста места с вмъкнати тактове (което най-често се прави с цел вокалиста да може да си изпее всичко, което иска), а в новия вече е пълно със синкопи (или акцентиране на слаби времена) както и две песни съдържащи 7/8 (Cliffs Of Gallipoli и Union). На мен друго ми направи впечатление. Докато епичните хорове са съвсем логична еволюция на музиката им, то пианото в Cliffs of Gallipoli, неравноделните размери и кийбордите далеч не бяха толкова предсказуеми и определено бандата отново спечели личните ми симпатии точно с това. От друга страна е хубаво да споделим и какво не ни е допаднало толкова много. Както Любо отбеляза в чатовете, мацката цитираща Сун Дзу не звучи съвсем на място, а аз ще допълня, че и цялостно идеята за цитатите не ми хареса твърде много. Другото, което малко ме разочарова, е че този път на практика всички песни са за ВСВ и ПСВ. Някак липсва разнообразие в това. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th September 2025 - 03:55 PM |