![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1693 ![]() |
Мнение...?
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Щурме, мислиш ли, че ако пуснеш на един средностатистически слушател трите албума един след друг, ще открие синкопи или 7/8ми тактовка? Надали, но би трябвало да му направят впечатление хоровете и кийбордите, но все пак ще каже, че групата е еднообразна, което, няма да си кривя душата, е абсолютен факт. Но и такива банди са необходими, мен ме кефят така или иначе. Историята доказва, че банди които вървят сигурно само в една насока набират най-верната фен база, вземете едни Manowar например. Въпросът е да не нагазиш в собственото си блато, което, съдейки също по вече случилите се събития, май е абсолютно сигурно, че ще стане рано или късно. Затуй радвайте им се докато са най-силни и да не търсим излишни кусури.
ПС: Ся Венци да мине с парцала да провери (и да ми покаже най-важното) къде съм сбъркал със запетаите. Баси не трябва да пиша толкоз сложни изречения, че накрая сам се обърквам ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Щурме, мислиш ли, че ако пуснеш на един средностатистически слушател трите албума един след друг, ще открие синкопи или 7/8ми тактовка? Не е нужно човек да ги открива за да правят музиката по-разнообразна. Най-голямото ми притеснение относно този албум бе групата да не спре да се развива, но мисля, че то определено е било безпричинно. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th September 2025 - 05:34 PM |