![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
-------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
бе и аз бях на kiss ... за да паса сетра ми там не за друго иначе не бих отишъл
![]() изкефих се на пироефектите - особено дето единия китарист имаше подцевен (подгрифен?) гранатомет и стреляше некфи неща нагоре дето избухваха на 5 метра и се усещаше ударната вълна ..... ако ги беше изстрелял към публиката щеше да е сериозно ![]() иначе тва с многото конфети с размери на билети за атовбус и дето си наклепа муцуната с кечъп беше съвсем леко гейско ... а от песните ... ми знаех 3-4 техни песни и всичките ги изпълниха накрая. -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th September 2025 - 09:00 AM |