![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
как и къде смятате да прекарате бала си?
а пък ако вече ви е минал споделете някоя интересна случка от него P.S. направих темата щото на мен ми предстои тази година. -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
И аз бих отишла на бала си (който ще е след точно една година), въпреки че едва ли ще са ми приятни пиянските изцепки на съучениците ми. Всъщност доста от тях ще ми липсват, не че сме били особено близки, а защото са много запомнящи се индивидуалности.
Като се замисля,много по-лицеприятно ще бъде ако вместо някоя кичозна рокля си купя нещо по-семпло и стилно и отида без 3 кила грим... така искам да ме запомнят просто. "Чалготеките" са неминуеми, досега не съм ходила на такова място, но за една вечер все ще издържа ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 10:24 PM |