![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
как и къде смятате да прекарате бала си?
а пък ако вече ви е минал споделете някоя интересна случка от него P.S. направих темата щото на мен ми предстои тази година. -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Моят бал беше различен ... Първото и основно, според мен, беше че не го направихме в нашия град, където след 12 часа всеки щеше да си иде там, където си излиза по принцип. Бяхме на Албена и наистина беше хубаво. Но и класът ми беше особен
![]() Колкото до пръскането на пари за рокли, гримове и чудеса - съгласна съм че е безсмислено. Моята рокля също не беше кой знае какво, гримирах се и си направих прическа сама ![]() Бяхме целия клас! Пускаха ни всякаква музика - включително рок ![]() ![]() А аз, освен всичко, ще запомня бала си и с поряза крак, бая кръв, припадък, непоносима болка за около час и обръщението "контузеното" ![]() И не съжалявам дори за секунда от събитието, дори за миг - нищичко не бих сменила по никакъв начин ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 10:16 PM |