![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
как и къде смятате да прекарате бала си?
а пък ако вече ви е минал споделете някоя интересна случка от него P.S. направих темата щото на мен ми предстои тази година. -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Да се разпиша и аз като скорошно завършил. Миналата година бала ми беше най-обикновен тъп купон, с три разлики: бях с тъпи хора, бях с костюм и пих повече. Колкото и да не ви се вярва, на бала си отидох главно заради някои учители. Просто те в последствие се оказаха истинските ми приятели от ученическите ми години.
А най-много се издразних от това, че хора, на които не им пука за мен (класа ми), едва ли не ме обявиха за отцепник, дезертьор, идиот дори, защото не отидох на втора бална вечер, а на Iron Maiden ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 10:29 PM |