![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
как и къде смятате да прекарате бала си?
а пък ако вече ви е минал споделете някоя интересна случка от него P.S. направих темата щото на мен ми предстои тази година. -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Линч за коафьорите !
![]() Иначе - просто си зависи от човека. За някои хора, училището беше "мъчилище", не знаеха защо си губят времето да идват даже. Просто е ясно откъде им идва тази еуфория ![]() Най-неприятната и травмираща част е като събереш роднините в деня на бала ![]() Майка ми, взимайки си поука от предната година (когато беше ред на големия брат), реши да раздели празненството в два дена - приятели и далечни роднини - предния ден. Баби, дядовци, чичовци, лели и първи братовчеди/~чедки - в деня на бала. Така много спокойно отиваш и емоцията остава ЗА ПРАЗНЕНСТВОТО ![]() Добре, че дядо ми беше шивач, та проблеми с костюма нямах - бях готов 2 месеца преди това ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Най-неприятната и травмираща част е като събереш роднините в деня на бала ![]() Майка ми, взимайки си поука от предната година (когато беше ред на големия брат), реши да раздели празненството в два дена - приятели и далечни роднини - предния ден. Баби, дядовци, чичовци, лели и първи братовчеди/~чедки - в деня на бала. Така много спокойно отиваш и емоцията остава ЗА ПРАЗНЕНСТВОТО ![]() ние пък го решихме това като събрахме мойте хора долу в гаража, а "старите" горе в апартамента ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 01:36 AM |