![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
...пък нека видим дали за потребителите във форума ще е интересно.
Идеята сигурно я знаете, но нека изложа нещата: Даден потребител сяда на т.нар. "горещ стол" за даден период от време (най-добре според мен е седмица, но може и 2-3 дни), като през това време другите потребители му задават въпроси, на които той да отговаря. 1) Седналият на стола има правото да запази някои отговори на прекалено лични или неподходящи според него въпроси. 2) След като свърши "мандата" му, той става и посочва нов потребител, който да седне на "горещия стол". Кажете сега какво мислите вие и дали ще е интересно ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Какви са религиозните ти убеждения?
(тоест - в какво вярваш) От много по малко, от нищо по много. Събирам си късчета от различни религии/поверия/вярвания/митологии ако щеш дори...не мога да се причисля към една религия просто. Неестествено ми е. Както искаш го наречи, обаче съм имал моменти, в които съм едва ли не псувал Дядото отгоре, пък после съм му се молил. ![]() Бате Енчо: Имаш ли си гадже? (Бате Енчо е педофил) Скипваме въпроса. Напрежението е хубаво нещо :Р Може би да, може би не. Ще се жениш ли?! Днес или утре - не. Има още време...чакай го да дойде, ако слушаш ще ти метна букета в ръцете ![]() Би ли се почувствал по-различно, ако те обидя аз, от колкото всеки друг? Значение за какво няма. Твърдо да. Но зависи и от обидата и от причината за нея. За какво си мислиш сутрин, когато се събудиш? Walk with me in hell ;p Но пък съм твърде емоционален човек, всяка сутрин започва едва ли не напълно различно. Смяташ ли, че получаваш желаното разбиране от околните? От кого желаеш разбиране? До голяма степен да, и в същото време до голяма степен не. Но не изисквам пълно разбиране...а от когото съм искал...ми го е давал до немалка степен. Което само може да ме прави щастлив ![]() Какво търсиш? Смисъла. Със всичкия си ли съм?! Колкото и аз ![]() Какво ти е мнението за "днешната младеж"? Малко отрицателно. Губят ми се светулките сред множеството търтеи и мухи. Силно се надявам това да се пооправи, макар че прогнозите не са от добрите...за жалост. Кои са качествата ,които искаш да притежаваш в бъдеще? Трайност откъм чувства. И още по-силна воля и духовна сила. Бръм въпросът ми е за какво се бориш (ала-бала цели)..защо се бориш, а въобще бориш ли се за нещо и срещу нещо Боря се защото трябва и се налага, както и ме прави жив. За нещо...боря се, но пък съм още слаб за него. Ако ме питате, няма да ви отговоря, don't bother ![]() ...И се боря срещу времето. Всички го правим ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 12:07 PM |