![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
...пък нека видим дали за потребителите във форума ще е интересно.
Идеята сигурно я знаете, но нека изложа нещата: Даден потребител сяда на т.нар. "горещ стол" за даден период от време (най-добре според мен е седмица, но може и 2-3 дни), като през това време другите потребители му задават въпроси, на които той да отговаря. 1) Седналият на стола има правото да запази някои отговори на прекалено лични или неподходящи според него въпроси. 2) След като свърши "мандата" му, той става и посочва нов потребител, който да седне на "горещия стол". Кажете сега какво мислите вие и дали ще е интересно ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Смяташ ли, че има СМИСЪЛ?
Човече...ако това няма, просто животът за какво е? Не само смятам, а се моля да има СМИСЪЛ. Кое те провокира да станеш такъв какъвто си? И ако имаше възможност в миналото да промениш нещо в живота си, какво би било то? Може би преживяванията, живота ми досега...Имам още да се шлайфам ли, шлайфам :Р Мисля, че не бих променил нищо. Поел съм в единия крачол на времето, не ми се скита из другия (заемки от Пратчет малко тук :Р). Не бих си подменил живота и преживяванията досега, в никакъв случай. ![]() Ако не пишеш, какво би правил? Хм...ще ми е трудно без да пиша, защото си изразявам душевното състояние и всичко. Преди година и половина не пишех, но тогава четях доста, макар и не толкова сериозна литература. Фентъзито много помага в дадени ситуации, в това се уверих. Ако не пишех...музика и книги може би, когато ми е тежко. И приятели, но зависи.. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 12:30 PM |