![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
...пък нека видим дали за потребителите във форума ще е интересно.
Идеята сигурно я знаете, но нека изложа нещата: Даден потребител сяда на т.нар. "горещ стол" за даден период от време (най-добре според мен е седмица, но може и 2-3 дни), като през това време другите потребители му задават въпроси, на които той да отговаря. 1) Седналият на стола има правото да запази някои отговори на прекалено лични или неподходящи според него въпроси. 2) След като свърши "мандата" му, той става и посочва нов потребител, който да седне на "горещия стол". Кажете сега какво мислите вие и дали ще е интересно ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
А защо не Дебелянов?
Не съм чак толкова запознат като начало с творчеството му може би...Като го подхвана по-сериозно даже може да спретнем сравнение (ако може да се направи де ;р) между двамата и да ги обсъдим ![]() Хм, Сайъне, с какви чувства сядаш да пишеш, в какво настроение си бил, когато си написал най-добрите си според теб произведения? Тъга/носталгия/меланхолия/в редки случаи когато съм ядосан или с критично гледище към света и случващото се. Най-добрите ми според мен са тези, които съм писал в тъжно настроение. Имам една особеност, която съм забелязал - при тъга пиша по-дълги редове/стихове, а като съм ядосан - ударни, кратки такива. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 12:33 PM |