![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
...пък нека видим дали за потребителите във форума ще е интересно.
Идеята сигурно я знаете, но нека изложа нещата: Даден потребител сяда на т.нар. "горещ стол" за даден период от време (най-добре според мен е седмица, но може и 2-3 дни), като през това време другите потребители му задават въпроси, на които той да отговаря. 1) Седналият на стола има правото да запази някои отговори на прекалено лични или неподходящи според него въпроси. 2) След като свърши "мандата" му, той става и посочва нов потребител, който да седне на "горещия стол". Кажете сега какво мислите вие и дали ще е интересно ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Слънце или луна?
Луна. Обичаш ли да ходиш на планина? Или повече на море? Морето го обичам много повече от планината... Аме обичам да ходя много, защото виждам само навалица, чалга и мръсотия. Но ако ги нямаше тези неща- море> планина ![]() Поема, стихотворение, или проза, кой е най-предпочитаният ти формат? Проза. Целта оправдава ли средствата? Понякога. В Bal-Sagoth също има доста фентъзи(доколкото си спомням)-защо точно тях? Какво общо има фентъзито с Bal-Sagoth ? Аз слушам музиката им и си представям неща отвъд всяко фентъзи на тая земя. Между другото, имат и доста историчски текстове, чуй албумът, чието заглавие е моят никнейм ![]() Какво те дразни в (някои от) почитателите на "праведната музика"? Дразни ми простотията, селтащината, неуважението и ограничеността, но тях ги има навсякъде. Също така и в доста голям процент от феновете на така наречената "праведната музика"(каквото и да значи това). Смяташ ли, че след 2-3 години ще мислиш по същия начин? По абсолютно същия- не. Но има много неща, които съм открил сега, и ще продължа да държа на тях. Кое ти дава право да критикуваш България, допринесъл ли си с нещо за нейното развитие ? Нищо не може да ти забрани да критикуваш каквото и да е било, стига да се спазва добрият тон, според мен. Не съм допринесъл за нейното развитие, защото не знам какво мога да направя. На 16 съм, не бих могъл да направя достатъчно. Между другото, аз обичам тази страна по един мой си начин и винаги ще я обичам. -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 12:23 PM |