![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
...пък нека видим дали за потребителите във форума ще е интересно.
Идеята сигурно я знаете, но нека изложа нещата: Даден потребител сяда на т.нар. "горещ стол" за даден период от време (най-добре според мен е седмица, но може и 2-3 дни), като през това време другите потребители му задават въпроси, на които той да отговаря. 1) Седналият на стола има правото да запази някои отговори на прекалено лични или неподходящи според него въпроси. 2) След като свърши "мандата" му, той става и посочва нов потребител, който да седне на "горещия стол". Кажете сега какво мислите вие и дали ще е интересно ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Вълчи вой или грачене на гарван, кое е по-благозвучно?
Граченето ![]() Душите достигат ли до звездите? Те самите са звезди... Дил, виждам, че много се засягаш като обиждам любимите ти болшевики... заради това няма да отговоря, че ще вземеш съвсем да се ядосаш! Никога, ама никога няма приема, че Русия е най-страхотната страна на света, дори и да ми дадат 6233474846949 милиона лева! Разбира се, има много страхотни неща, които тази страна е дала на света, но като цяло, няма съперник в избиването на хора и гоненето на интелектуалци. А, и за да се почувстваш "победителка в спора" ще кажа, че мразя Русия, по причини, които не засягат нито теб, нито който и да е било. Коя е твоята история, която трябва да прочета? Тази, написана от някакви мръсни комуняги? Не, мерси! Защо животът в България е "скапан" ? Откъде си сигурен, че след 5 години няма да си на съвсем друго мнение ? Защо е скапан? Ами, просто не ми харесва... Системата е ужасна, във всяко отнпшение, но да не изпадам в подробности, само ще кажа, че вече от прекалено дълго време търпя инсттуцията, наречена "българско училище" и съ отвратен от нея!! Гледам как се държат хората в градския транспорт, на улицата и където се сетиш. Всеки може да те заколи и никой нищо няма да направи, за да ти помогне. Не казвам, че в омразната ви Америка това не може да се случи, но не искам да се случва и тук. Не съм сигурен какво ще мисля след 5 години, важни са решенията, които правя в момента! Това, какво ще бъде тогава, все още ми е прекалено далечно, за да си позволявам да си мисля, че взимам грешни решения... Защо се дразниш, когато ти кажат "дечко", при положение че си ? Не се дразня от самия израз, дразня се, че го използвате с цел да се направите на ебаси големите и жестоко опитните... И дори да е така, аз какво мога да направя? Като нямате нормален подход, как си мислите, че дори ще си направя труда да помисля върху нещата, които се опитвате да кажете? Смяташ ли, че има още да раснеш и да се развиваш? Определено. Мирогледът ти, мнението ти, съществото ти? Мнението ми за какво? Смяташ ли, че основата и подпорите ще останат същите, но надграждането ще се променя рязко? Чак пък рязко, надали, но за другото съм сигурен!! Готов ли си да убиеш човек по дадена причина, чувствал ли си се готов да го направиш и струва ли си въобще един човешки живот? Никога не съм готов да убия и не бих го направил. Може би за някой близък човек... но само, ако е в някаква опастност... А дали си струва един човешки живот... Да, стига наистина да е човешки ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 12:09 PM |