![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Какво ще кажете, аз мисля, че това е един от най - силните броеве на списанието!
Интервюто с M.O.D. направо ме размаза. Carpathian Forest - интервюто беше хубаво, въпреки, че тоя тип е малко... шибан, мисли се за голям сатанист, аве просто явно е много вманиачен! Не съм ги слушал и не мога да ги коментирам... Статията за блек метъла - много ме изкефи! За Металика не съм чел още, всъщност аз си го зех преди 3 часа! ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Деба, започнахте тема преди мене...
![]() ![]() Занчи, това го казвам напълно отговорно: Това е най-силния брой досега! Факт. Точка, това е! Единственото ми оплакване от списанието по принцип е че пишете прекалено много за хеви и блек групи - демек, за такива които не ме интересуват, щото не ги слушам(ДА, WARRIOR OF ICE, ЗНАМ ЧЕ БЕЗ ХЕВИТО НЯМАШЕ ДА ИМА МЕТЪЛ ВЪОБЩЕ!). Обаче този път ме разбихте! Anthrax - От както разбрах че ще има концерт само тях слушам... яко интервю, само дето Charlie не е особенно ентусиазиран да отговаря на въпросите за сетлиста. Поне аз с такова впечатление останах. Но всъщност разбрах това което исках да знам - ЩЕ СВИРЯТ I AM THE LAW!!!!!!!!! \m/ x53453432443 Metallica - Супер яка статия изглежда. Не съм я чел още но информацията е доста. Личи си че сте се постарали. Браво! M.O.D. - Charlie казва че Били е задник. Ами сигурно е... ама е супер искрен пич! Казва си ги нещата в лицето без заобиколки. Яко интервю! Sepultura - Кво да ви кажа... любима група. Тва си е. Малко слаб албум ама кво ти пука. Нали са още тук и свирят по концерти старите класики! Имаше и други яки неща ама си забравих списанието в чантата на един съученик(поуката е - идвайте с чанта на училище!) П.С. Ревю на The Haunted - One Kill Wonder \m/ Звучи обещаващо. Ще взема да си го купя. Предишния албум не беше лош... П.С.С. Сеъих се какво съм забравил(освен самото списание)... Статията за Clawfinger - още една много любима група! Браво, пичове! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:14 PM |