![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Джиджахме си сношке с некакви пиьеници на тъз тема за таквъз тема, та хей го-в-на. Ще си изложа сега част от моите най-прешъс такива, няма да се престаравам много, че ма мързи лекинко
![]() ![]() Саундтракът на Саундтраците. Просто няма такава тегавост, депресия и психария. Това даже е първият филмов саундтрак (тип класическа музика де, на МОРТАЛ КОМБАТ този не се брои ![]() ![]() ![]() Всичките четири + PORTAL-а. Просто са У-Н-И-К-А-Л-Н-И. Кели Бейли ми се е превърнал сигурно в лИбимия композитор о.О Все се каня да седна да изровя още някакви негови неща, ама нали ме мързи... ![]() Този с Антъни Хопкинс дето е. Просто невероятна музика за един невероятен филм - мрачен, романтичен, атмосферичен отвсякъде. ![]() Хехе, тези двата са доста интересни, най-вече заради а-ла индиянският/африкански или ебем-ли-го-какъв-ритъм на основната тема. Наистина доста интересно за слушане. ![]() Тез всичките са ДОСТА читав и здрав индъстриъл. Музиката е писана от SONIC MAYHEM. Чак се втрещих от кеф като ги чух за първи път О.О ![]() Tоз засмалко да го пропуща в настоящата презентация, ама смятам засега да завърша с него. Невероятно завладяващ. Основната тема, мисля, няма нужда от коментар. Всъщност, останал съм с впечатлението, че това е най-масово известният саундтрак. Има защо, определено ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Mass Effect OST - чух го само веднъж и се влюбих, а това се случва много рядко при мен. Уникален!
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 11:12 AM |