![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Явно е нужно денят ти да е тотално скапан, шашав и отнесен, за да направиш тема за Нирвана.
Оплювани. Мразени. Заклеймявани. Неразбрани. Един наркоман и неговите глупости. Боготворени. Обичани. Утвърждавани. Разкрити. Един гений и неговите наглед безсмислени брътвежи. Къде сте? Nirvana - Lithium. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^^ Никой не го идеализира, всъщност. Нито аз, нито Светъл, според мен. Да, надценени са. Да, нямат може би този феноменален потенциал, който така отявлено защитават и излагат на показ феновете им.
Но поне за мен смисълът им не е по-малък (че даже може би повече) от този на Marduk, Gorgoroth, Rhapsody of Fire, Human Fortress, Impaled nazarene и сума ти други метъл банди. Как намирате смисъл в техните песни, пък в тези на Нирвана - не? Нелогично ми е, де да знам. /да, знам, че това да ти пее наркоман не може да се сравнява с легиони воини на Луцифер и пасящи еднорози, предвождани от Велик воин към битка в небесата, където драконите летят. И все пак ![]() ^^ Всъщност намирам смисъл в Корн. Слипнот не съм слушал толкова. И не, уважаема интелигенция и смятащи, че парадирам с оупънмайнднес. Не го правя, констатирал съм го, и така го усещам. Намирам част от себе си в Blind, примерно. Понякога - и във Freak on a leash. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 08:24 AM |