![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Явно е нужно денят ти да е тотално скапан, шашав и отнесен, за да направиш тема за Нирвана.
Оплювани. Мразени. Заклеймявани. Неразбрани. Един наркоман и неговите глупости. Боготворени. Обичани. Утвърждавани. Разкрити. Един гений и неговите наглед безсмислени брътвежи. Къде сте? Nirvana - Lithium. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^^ Никой не го идеализира, всъщност. Нито аз, нито Светъл, според мен. Да, надценени са. Да, нямат може би този феноменален потенциал, който така отявлено защитават и излагат на показ феновете им.
Но поне за мен смисълът им не е по-малък (че даже може би повече) от този на Marduk, Gorgoroth, Rhapsody of Fire, Human Fortress, Impaled nazarene и сума ти други метъл банди. Как намирате смисъл в техните песни, пък в тези на Нирвана - не? Нелогично ми е, де да знам. /да, знам, че това да ти пее наркоман не може да се сравнява с легиони воини на Луцифер и пасящи еднорози, предвождани от Велик воин към битка в небесата, където драконите летят. И все пак ![]() ^^ Всъщност намирам смисъл в Корн. Слипнот не съм слушал толкова. И не, уважаема интелигенция и смятащи, че парадирам с оупънмайнднес. Не го правя, констатирал съм го, и така го усещам. Намирам част от себе си в Blind, примерно. Понякога - и във Freak on a leash. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
да, знам, че това да ти пее наркоман не може да се сравнява с легиони воини на Луцифер и пасящи еднорози, предвождани от Велик воин към битка в небесата, където драконите летят. И все пак ![]() Жалък опит за ирония. Напълно вярно си е, че не могат да се сравняват. Ако ми се слуша добра психеделична музика, ще си пусна Pink Floyd, вместо изнасилените бълнувания на въпросния музикален инвалид. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 12:44 AM |