![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Явно е нужно денят ти да е тотално скапан, шашав и отнесен, за да направиш тема за Нирвана.
Оплювани. Мразени. Заклеймявани. Неразбрани. Един наркоман и неговите глупости. Боготворени. Обичани. Утвърждавани. Разкрити. Един гений и неговите наглед безсмислени брътвежи. Къде сте? Nirvana - Lithium. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
winterstorms,
забелязал съм го като закономерност, че рано или късно ВИНАГИ започваш да нападаш спорещите с теб. Не темата, а самите тях. Интересен подход имаш, признавам ти го ![]() Да се действа така по-скоро би било подходящо за лапе като мен, а не за по-възрастен уж като теб. Явно греша. ![]() Добре дошъл, връстнико! ![]() А явно не е жалък, щом еднорозите току-що спряха да пасат пред блока ми и започнаха да преживят, повлияни от кравата Милка. ![]() -------------------------- По всички логики дуум метълът също е разширителят на емо културата. Кататония и Анатема, определяни като депресив рок са същинските Silverstein на метъла, хм? ![]() Светъл го каза в последното си изречение. Независимо оплювани, мразени, обичани или каквито и да е, Нирвана си остават велика група. И ще са си такива и занапред. Сега ми кажете, че това е така, защото те са шибан продукт на омразната масова култура. Оргазъм в 23 и 47 е добре. ^ Е, със сигурност е повлияла ДОСТА, хах. Аз се чудя Франсес как ли ще я кара занапред в живота. С такъв призрак на бащата, изведен от майка й и от масовата аудитория сигурно е доста...странно, най-малкото. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 09:38 AM |