![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Явно е нужно денят ти да е тотално скапан, шашав и отнесен, за да направиш тема за Нирвана.
Оплювани. Мразени. Заклеймявани. Неразбрани. Един наркоман и неговите глупости. Боготворени. Обичани. Утвърждавани. Разкрити. Един гений и неговите наглед безсмислени брътвежи. Къде сте? Nirvana - Lithium. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ми човек, неадекватно ми прозвуча твоето, ще ме извиняваш.
В смисъл, това, че Кърт се е самоубил не означава, че пропагандира това, за да си режат веничките после 3423432 лапета, нахъсани от него. Идеята е, че емо стилът го едва ли не проповядва това отношение към живота и начин на такъв. Кърт въобще е нямал тази идея според мен. По дяволите, повечето песни в грънджа знаете в какво състояние са написани. Бтв, само за справка - чувал съм хора да казват, че Ката са си цяла емо банда. Жалко е. ^^Нирвана също като погледнеш не е много близка до емо стила по твоята представена логика. Най-малкото, в повечето емокор групи има и харш вокали, да не говорим за китарите как са и всичко ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 08:29 PM |