![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Явно е нужно денят ти да е тотално скапан, шашав и отнесен, за да направиш тема за Нирвана.
Оплювани. Мразени. Заклеймявани. Неразбрани. Един наркоман и неговите глупости. Боготворени. Обичани. Утвърждавани. Разкрити. Един гений и неговите наглед безсмислени брътвежи. Къде сте? Nirvana - Lithium. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^^
1) Отново го правиш. 2) Никъде не съм заявил, че съм умствено пораснал. И аз обичам приказки (ламята Спаска фтв.), но дай да не ги праскаме току-тъй от прекрасните ни уинтърстормнати мозъчни клетки, поне засега. ![]() 3) Погледни горе за пропуканата логика мнението ми. Може би ти трябва да се научиш да четеш ![]() ![]() 4) Атакува Елена в мелодета, Киро в половината теми, където писа, сега и мен, виж точка 1). Не нападаме никого като личност, а? Не казваме "По добре да й разясним, отколкото да Й (на нея, уточнявам) се смеят." О, да. Прав си. Извинявай, че отнех от прекрасните ти минути. Ще те черпя чайче. Биопрограма. Ще ти хареса ![]() => Стейджи, кажи за Франсес бре!:) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
О, да. Прав си. Извинявай, че отнех от прекрасните ти минути. Ще те черпя чайче. Биопрограма. Ще ти хареса ![]() Тия купешки лафчета ги запази за пред връстниците си. Надявам се поне пред тях да минават. ![]() Btw, слушал ли си въобще последния Mystic Prophecy, че да ми пишеш подобни глупости? Текстовете са си дарк фентъзи, няма и помен от характерните за блека антихристиянски изстъпления. Логиката на изказването ти я схванах прекрасно, и издиша. Защото грънджът и емокорът имат несравнимо повече общи неща, отколкото последния и кое да е направление в метъла, включително дуума. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 08:30 PM |