![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Да, има тема за футбол. Но, според мен, такова нещо като Европейско първенство по футбол, трябва да бъде изкарано отделно. В темата за футбол се джафкат както обикновено за някакви глупости.
Европейското заслужава отделна тема. Все пак ще е наистина интересно. Та, кажете, фаворити, това-онова? Какво очаквате като цяло? Аз съм за Германия като явен фаворит, въпреки че самите германски футболисти си казват, че ще им е трудно. Също съм и за Русия заради Гуус Хидинк. Та, чакам мнения. Моля, админи, оставете темата, после като мине първенството, я изтрийте... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
От доста време не следя изобщо футбол и играта ми е доста скучна като цяло. Даже ми става весело като гледам в темата "Футбол" как се хранят хората, чак пък толкова на сериозно да се взимат... Но все пак като дойде европейско или световно някак си успяваше да ми привлече вниманието. Е, този път наистина ми е безразлично. Преди ме кефеха холандците, иначе. Сигурно пак съм за тях.
![]() ![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 11:57 AM |