Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Twilight Ophera, Като говорим за уникалност...
gadabout
коментар Jun 8 2008, 01:15 PM
Коментар #1

analizator

Група: Потребители
Коментари: 3004
Регистриран: 1-April 08
Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You
Потребител N: 2681

Напоследък форума малко се нафлууди с теми за отделни групи, но безспорната полза от такива теми е, че запознават повече хора с повече нова музика. Така и аз не мога да не направя тема за тази група, за която наистина съм на мнение, че всеки метъл трябва да чуе и влагам в това си твърдение цялата обективност, на която съм способен по въпроса.

Това са Twilight Ophera - финландска група, толкова богата и уникална в звученето си, а същевременно толкова хомогенна, че се нарежда на най-високите върхове в личната ми класация. Стилът им е трудно определим, поради простата причина, че те просто сгазват всякакви стереотипи, без да звучат неразбираемо иновативно - най-близо до истината е да се каже, че правят мелодичен блек/дет, с малкооо хеви моменти, с блек, дет и чисти вокали (комбинацията не ме подразни (много удивителни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)) и клавири - прекрасни, изключително въздействащи клавири.
Запознах се с тях с последния им албум - Descension, в който те са се кооперирали с двама пичове, наричащи се The Order of the Sanguine Diadem и така title-то на албума става дългото Twilight Ophera and the Order of the Sanguine Diadem - в този албум, след като чух другите им неща, те определено се извисяват до най-високите точки на мелодичния метъл... Просто трябва да се чуе, не вярвам някой да се разочарова.

Myspace: http://www.myspace.com/ophera

Offical website: http://www.twilight-ophera.com/

Очаквам коментарите ви!

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Battle Magic
коментар Jun 8 2008, 02:16 PM
Коментар #2

Warrior of Knut

Група: Приятели
Коментари: 1483
Регистриран: 11-December 06
Потребител N: 1726

Не го слушайте, те направо си имат пауър елементи, така че не се чудете, а ги чуйте!

--------------------
Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near,
Where was God when you were dying
Reek of war is master here.
Left behind are slaughtered strangers
Enemies become your friend
This is how the fear takes over
When its time to meet the end.
Fields of flesh from graves ripped open
Only the dead can see an end to war,
Sleeting snow where bones lay broken.
Tell me what all this was for

Die for God, Die for what?
Was it worth dying for?
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
gadabout   Twilight Ophera   Jun 8 2008, 01:15 PM
Battle Magic   Напълно съм съгласен с казаното по-горе, няма какв...   Jun 8 2008, 01:17 PM
gadabout   Вероятно ще вдигна малко рейтинга на групата, като...   Jun 8 2008, 01:53 PM
Battle Magic   Не го слушайте, те направо си имат пауър елементи,...   Jun 8 2008, 02:16 PM
Ta' Zhal   *чува пауър и се домъква* Не ми се отваря майспей...   Jun 8 2008, 02:25 PM
blood   Цитат(Ta' Zhal @ Jun 8 2008, 03:25 PM...   Jun 9 2008, 11:49 AM
gadabout   Хъм, странно. Преди малко го отварях без ядове...   Jun 8 2008, 02:47 PM
Stormrider   В момента слушам "Descension". Наистина ...   Jun 8 2008, 06:08 PM
_Moonshield_   gadabout мерси, че сподели тази група във форума, ...   Jun 8 2008, 06:52 PM
Ta' Zhal   Отвори ми се, най-сетне. Страхотно наистина, бих с...   Jun 8 2008, 06:59 PM
_Moonshield_   Не мога да намеря нищо тяхно в нета, който намери ...   Jun 8 2008, 08:05 PM
gadabout   Е, радвам се, че ви допада.   Jun 8 2008, 08:16 PM
Stormrider   Цитат(_Moonshield_ @ Jun 8 2008, 09:05 PM...   Jun 8 2008, 08:19 PM
_Moonshield_   Мерси, съвсем изключих за data-та   Jun 8 2008, 08:50 PM
lodborg   Направиха ми чудесно впечатление, когато излезе ...   Jun 8 2008, 09:12 PM
Despair   Аз пък не мога да ги забравя, наистина са една неп...   Jun 8 2008, 10:42 PM
Warrior Of Ice   Уникална формация, много идейна и музикантска. Отк...   Jun 9 2008, 11:14 AM
Airin Of Ancelot   О, култ! Една от любимите ми симфо блек банди....   Jun 10 2008, 09:47 AM

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 18th July 2025 - 11:27 PM