![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 4-June 08 Град: Град на самотата Потребител N: 2776 ![]() |
Възможно ли е да бъде оправдано и простено приятелството, превърнало се в предателство?
-------------------- Ужасна болка в сърцето...няма да спре...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Да бе, ама лошото е хората като решат, че щом си дал втори шанс - дайвай да ти се качат на главата. Втори шанс всеки заслужава, но дотам... Който не си е взел поука първия път - няма да я вземе и след 10-ти ![]() ![]() Каза си го... А какво приятелство ще е след като няма доверие? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Да бе, ама лошото е хората като решат, че щом си дал втори шанс - дайвай да ти се качат на главата. Втори шанс всеки заслужава, но дотам... Който не си е взел поука първия път - няма да я вземе и след 10-ти ![]() ![]() Каза си го... А какво приятелство ще е след като няма доверие? Не виждам къде съм казала нещо за доверието? Аз самата вярвам, че хората правят грешки и ако осъзнаят грешката - имат право да опитат да ти спечелят доверието отново. Тук опираме и до въпроси като: кой наистина те е предал, дали си склонен да му се довериш отново и още сума навързани неща. Просто е кофти, ако си сбъркал - доверил си се отново и пак бъдеш предаден. Защото има хора, които си взимат бележка и осъзнават грешките. Обаче има и такива, които решават, че щом си простил венъж, значи могат а си те предават колко си искат и ти все ще прощаваш... Всичко много си зависи от теб самия, от този, който те е предал... от много неща и е индивидуално за всеки. -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 08:34 AM |