![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Това че сме в Европа не означавач че и тук трябва да има такива паради. Аз съм категорично против. Нека гейовете и лесбийките да ги има. Да не се показват по такъв начин, и да не ангажират обществото със себе си!!!!
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Аз също не говорих за многодетни семейства. Просто отбелязах, че някои хора не стават за родители и на едно дете, камо ли две. Това в глобален мащаб, защото все пак ставаше въпрос за света. Иначе в България се ражда предимно от мургавелки, което по абсолютно никакъв начин не помага на родината. За това, че у нас не се ражда, допринесоха предостатъчно годините на прехода, които се постараха да вгорчат допълнително и без това трудния живот на родителя. В България не се ражда не защото хората нямат желание и не се чу... и не правят любов, де, а защото за средностатистическия полов труженик изхранването на още едно гърло би било проблем. В това отношение политиката на държавата ни е за бой.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 12:57 PM |