![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Това че сме в Европа не означавач че и тук трябва да има такива паради. Аз съм категорично против. Нека гейовете и лесбийките да ги има. Да не се показват по такъв начин, и да не ангажират обществото със себе си!!!!
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Всички пропускате нещо твърде важно - плюете ги, че се показват, но не се замисляте защо го правят.
Факт е, че една голяма част от тези гейове искат просто да си покажат готините пера, дето са си забучили в гъза. По-важният факт обаче е, че още повече гейове наистина искат да кажат нещо и заради това е цялата парадност и показност. Кажете ми - дали щяха да го правят, ако 90% от хората, като видят "гей", биха се позамислили, преди да го оплюят/пребият/убият? В крайна сметка те наистина никому не пречат. Поне това. Ако наистина не ви пречат, какъв ви проблема да излязат и на улицата? На тях също едва ли би им било приятно да видят огромна тълпа метъли, мразещи всичко и всички и най-вече гейове, но концерти по стадиони, зали и клубове има постоянно, нали? Само че те не са утвърдили общността си, както метълите, защото тяхната дразни в пъти повече. И метълите, и гейовете са различни от масата, нали? Факт е, че и до ден днешен за много хора метъл=наркоман/отрепка. Но пак не дразнят толкова, колкото гейове. Замислете се малко, преди да се хвърлят в хейтърстване, нищо, че за повечето тук това е придобит рефлекс. А за тези, дето ще ме обвинят в парадиране с опънмайнднесс, предварително казвам да го духат. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:05 AM |