![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Това че сме в Европа не означавач че и тук трябва да има такива паради. Аз съм категорично против. Нека гейовете и лесбийките да ги има. Да не се показват по такъв начин, и да не ангажират обществото със себе си!!!!
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Вижте сега, аз нямам проблеми с общуването ми с хора, във всичките им разновидности, може би защото не изповядвам твърдо някакви идеологии били те религиозни или философски. Обаче не намирам смисъл в апелите за уважение. На всички ни е ясно, че уважение може да се изпитва към дадена личност при проявени качества, не към група от хора. Ако е така даром всеки ще стане гей за да не работи здраво за да се докаже на себе си и на отбрани хора. Всеки има право да си прави каквото му харесва в леглото, но също така е вярно и че не може един човек да си спи с овца и всеки ден да си ходи на работа и да си контактува с хора, защото възможности много когато искаш да експериментираш. Антиприродни неща съществуват, както и неписани закони. Аз мога да приема, че на някой му е по-куул да ходи на ръце, но няма да го аплодирам за това. В крайна сметка ако не можеш да се справиш с мислите и чувствата в главата си, седни си на гъза, стегни се и пробвай пак. Поне така е прието да правят хората.
Иначе дълбоко се съмнявам в морала на Европа, че да учат света как да разсъждава. Както знаем, най-големите престъпления срещу човечеството са извършвани от испанци, британци, французи, холандци, португалци с "походите" им по море. Пък в Холандия си имат партия на педофилите. Сравнено с това фанатичното проповядване на морал в страни като Иран изглежда малко по-приемливо, въпреки че ме сърби левия ташак за режими и страни управлявани от религии. Ако се сетя за още нещо ще напиша... P.S. Антиприродно е за хората, не за едноклетъчните хермафродити, нали разграничавате двете неща? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 11:34 AM |