![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Това че сме в Европа не означавач че и тук трябва да има такива паради. Аз съм категорично против. Нека гейовете и лесбийките да ги има. Да не се показват по такъв начин, и да не ангажират обществото със себе си!!!!
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Всичко в тезата ти е ок, с изключение на няколко неща:
Първо, никой не иска чак уважение. Едно истинско, ама съвсем истинско безразличие към тяхната "различност" уил ду да джаб. Второ, аз никак не говоря за Европа, щото, пак в Холандия, не отдавна се гласуваше озаконяването на зоофилията и, слава богу, не беше одобрен този проектозакон. Европа, както мн други неща из света, няма нищо общо с облика, който се опитва да си придаде, така че говорим за ценности, които тя наистина няма право да прогласява. Трето - относно това, че само у хората било антиприродно, виж това http://www.dnes.bg/article.php?cat=4&id=29083 и помисли дали това са едноклетъчни и дали щом животни с толкова разум, колкото споменатите в линка, могат да бъдат хомосексуални, не го могат и хората и дали всичко това е толкова ненормално, в крайна сметка. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 12:49 PM |