![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Това че сме в Европа не означавач че и тук трябва да има такива паради. Аз съм категорично против. Нека гейовете и лесбийките да ги има. Да не се показват по такъв начин, и да не ангажират обществото със себе си!!!!
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Много зле са всички гнусни педалчета, които не се срамуват да се покажат като такива!
Защо трябва да има толерантност към някакво извращение?! Не е нормално, след като природата е създала мъжа и жената да бъдат заедно, те да се правят на много интересни, претенциозни и т.н. и да пренебрегват може би най-истинското чувство - привличането между половете. А това, да се афишира по някакъв начин, че си педал, е върхът на простащината! Аз ви казвам, човешкият род ще се заличи и не от войни и потопи, а от лиготии, от нераждане на деца, защото жените ще си лягат с жени, а мъжете - с мъже! -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Много зле са всички гнусни педалчета, които не се срамуват да се покажат като такива! Защо трябва да има толерантност към някакво извращение?! Не е нормално, след като природата е създала мъжа и жената да бъдат заедно, те да се правят на много интересни, претенциозни и т.н. и да пренебрегват може би най-истинското чувство - привличането между половете. А това, да се афишира по някакъв начин, че си педал, е върхът на простащината! Аз ви казвам, човешкият род ще се заличи и не от войни и потопи, а от лиготии, от нераждане на деца, защото жените ще си лягат с жени, а мъжете - с мъже! А кой е виновен, че някои хора се раждат с мъжки тела, но с повече женски хормони? Мда, природата ![]() А това болднатото е яко - един вид нека има война, стига да има и хетеросексуална любов ![]() Иначе идеята за самите гей паради ми се вижда странна, ама щом тематика на един парад могат да бъдат музикалните предпочитания (техно парадите), защо сексуалната ориентация да не може? Само да предупреждават предварително къде ще се провежда, та да не минавам оттам ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 12:02 PM |