![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Това че сме в Европа не означавач че и тук трябва да има такива паради. Аз съм категорично против. Нека гейовете и лесбийките да ги има. Да не се показват по такъв начин, и да не ангажират обществото със себе си!!!!
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Това че сме в Европа не означавач че и тук трябва да има такива паради. Аз съм категорично против. Нека гейовете и лесбийките да ги има. Да не се показват по такъв начин, и да не ангажират обществото със себе си!!!! Такова е и моето мнение. Не ми пречат стига гейовете да не си пускат езици пред мен на спирката /случвало ми се е *драйфа*/ или не ме свалят лесбийки /и това ми се е случвало/. Не може в една държава, в която официалната религия е християнство, да се позволяват подобни УНИЗИТЕЛНИ за мнозинството хора ГЕЙ ДЕФИЛЕТА!!! Да си се бутат по дупетата в къщите си, на тъмно. Как изобщо могат да се понасят самите те такива!?!? ![]() Те Blood и Blashyrkh си ти го казаха но не мога да не се опуля на глупавото мнение...извинявай, нищо лично. Много зле са всички гнусни педалчета, които не се срамуват да се покажат като такива! Защо трябва да има толерантност към някакво извращение?! Не е нормално, след като природата е създала мъжа и жената да бъдат заедно, те да се правят на много интересни, претенциозни и т.н. и да пренебрегват може би най-истинското чувство - привличането между половете. А това, да се афишира по някакъв начин, че си педал, е върхът на простащината! Аз ви казвам, човешкият род ще се заличи и не от войни и потопи, а от лиготии, от нераждане на деца, защото жените ще си лягат с жени, а мъжете - с мъже! А ако горе само се опулих, докато четях това ми стана и смешно. Беше казала и че би зарязала собственото си дете ако е гей/лесбийка ![]() Все си мисля, че ако ти се случи друга песен ще запееш. Не одобрявам хомосексуалността но не мога да заема крайна позиция срещу нея. Чак извращение не мога да го нарека - извращение е за мен "бременния мъж" но останалите "проявления" не мога да осъждам така сурово. Най-малкото имам приятел, който е бисексуален и е страхотен човек. Сексуалността /и хомо такавата/ на някого не ме засяга и не ми пречи. Съдя човека по същността му а не с кого (или с какво) му харесва да си го слага (ако трябва да съм директна и брутална). -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 12:14 PM |