![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Като цяло се получи много хубав концерт, въпреки проливния дъжд и катастрофалната организация.
Whitesnake са си сила и както винаги се представиха на ниво. Е, можехме да чуем още някоя и друга класика, но като за първа група - толкова. Единствено не ме грабна изпълнението на Coverdale. Много ли беше пил, пазеше ли се, или просто годините вече му се отразяват - не знам, но по време на миналия концерт в София се представи доста по-добре. За Def Leppard, които по принцип далеч не са ми любимци, мога да кажа само добри думи. Много емоционално шоу, технично, без изхвърляния. Група от класа. Ще взема да си припомня нещата им. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:32 AM |