![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Единствено не ме грабна изпълнението на Coverdale. Много ли беше пил, пазеше ли се, или просто годините вече му се отразяват - не знам, но по време на миналия концерт в София се представи доста по-добре. Миналия път просто май не пееше на плейбек... или със симбек (все тая) Беше обида към феновете особено към тези който го гледахме в устата от предните редове и видяхме, че няма нищо общо с това което се чува... Лично видях как една 40-50 годишна двойка, които бяха дошли за него, седяха и гледаха като гръмнати и не можеха да повярват и съответно си тръгнаха след третата песен Владо Wolfheart може да потвърди това защото заедно го видяхме! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:09 PM |