![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 1-December 07 Потребител N: 2459 ![]() |
Айде да се представя и аз. Борислава се казвам
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 8-May 08 Град: Варнаааа, морето, сините вълни Потребител N: 2740 ![]() |
Мда, приемаме предложението за курса ![]() Само да се доуточним =Р Остави се, тази сутрин ми пропадна идеята с гръм и трясък, благодарение на моите мили обични родителници... След 1 месец увещания и не знам си какво, ако това-ако онова, намирам си аз работа, уговарям си интервюта и най-накрая, какво?!, за мене к*р, защото разбираш ли не съм можела да работя. Нямам думи относно тази нова измислица - да не съм на 14-15, че да не мога да работя?! Направо ми отидоха на ма**ата си мечтите да ходя на този курс, както и да се запиша на този за CCNA :/ E, в крайна сметка това не ти пречи да отидеш и на двата. Горещо ти ги препоръчвам, като знам към какво поприще си се ориентирала. Успех във начинанието, Бо! ![]() ![]() ![]() П.П. 2 симпатични девойки си търсят спонсори за курсове, хах... ![]() -------------------- Trouble.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 03:25 PM |