![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Топ N любими вокалисти...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 20 2004, 07:58 PM) 1. Robb Flynn(Machine Head) - Има много як плътен рев и в същото време може да пее доста добре. Сега ми кажете че това не е било най-предвидимия отговор на света. 2. Corey Taylor(Slipknot/Stone Sour) - Също има богат диапазон на гласа. Може да не харесвам Slipknot, но той наистина е добър вокал. 3. Max Cavalera(Sepultura/Soulfly) - Дере се супер яко. Тва е. Музиката на Sepultura не струва нищо без емблематичния му рев. .... За тея се сещам. Аз по принцип се кефя на всякакви вокали. Дори на групи на които е всепризнато че вокалистите са слаби. Не е нужно да имаш особени гласови данни за да можеш да се справяш добре. Дори чесно казано някви такива оперни типове като Bruce Dickinson ме дразнят. Хахахахххахахахахах! Музиката не Сепултура не струва нищо без емблематичния му рев... хахахахаха... хаха -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 02:31 PM |