![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 4-June 08 Град: Град на самотата Потребител N: 2776 ![]() |
Възможно ли е да бъде оправдано и простено приятелството, превърнало се в предателство?
-------------------- Ужасна болка в сърцето...няма да спре...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 8-May 08 Град: Варнаааа, морето, сините вълни Потребител N: 2740 ![]() |
Хъх, зависи кой ме е предал, зависи как е предал това приятелство... Лично аз не мога да сложа това под общ знаменател.
^ Ти ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A знаеш ли колко трудно е понякога да НЕ простиш ;( ? Защото наистина вярвах, че точно този човек е различен, както и че всеки греши понякога, но все пак боли много. -------------------- Trouble.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 115 Регистриран: 25-January 08 Град: София Потребител N: 2558 ![]() |
Не можеш да решиш сам/а ли ?!?!?!?
Това си зависи изцло от теб... ![]() -------------------- Music is an awful thing...What is it? I cannot understand it. The power of music is to take you to the composer’s inner peace. The one that listens have no choice. Tell me what I thought about while writing these notes. A man is trying to reach his lover, his carriage breaks, the wheels are all in deep mud. She won’t be waiting long. This is the sound of his anger. “That’s it”, as if music says. It’s not what you’re used to listening, not what you expect…but just this…
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 08:30 AM |