![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 4-June 08 Град: Град на самотата Потребител N: 2776 ![]() |
Възможно ли е да бъде оправдано и простено приятелството, превърнало се в предателство?
-------------------- Ужасна болка в сърцето...няма да спре...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Да, прекалено са яки, за да ги разбереш. И не ми дръж такъв тон, ще слагам колкото искам етикети, слагай и ти, ако има с какво да ги подкрепиш. Не ме заливай с тъпотия.
Ходя и гледам колко повърхностни и безсмислени връзки имат хората. Не ви е дошло явно още времето. Времето, когато ще се почувствате толква предадени, че ще ви дойде акълът в главата и ще осъзнаете колко е важно да се знаят и обсъждат тия неща. И да, хора с твоя профил са готови за изневяра, независмо дали имат таква зад гърба или просто могат винаги да го направят. Ако искаш да ме обориш, вземи го направи, вместо по пример на шефовете във форума да ми обясняваш как ми е слаба аргументацията. Цитат щом връзките продължават месеци наред. Пхахаха, чела ли си по-детска реплика? Мислиш, че ще ахна от възхищение, че връзките ти могат да траят месеци? колко 4-5-6 месеца? В които и двамата сте си егоисти и се предавате постоянно, докато се зарежете, щото уж сте си писнали?????????? Говоря принципно, не за връзката ти в момента. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 08:39 AM |