![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 4-June 08 Град: Град на самотата Потребител N: 2776 ![]() |
Възможно ли е да бъде оправдано и простено приятелството, превърнало се в предателство?
-------------------- Ужасна болка в сърцето...няма да спре...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Щом ти можеш да слагаш етикети, аз мога да държа какъвто си искам тон - ако не си го заслужил, не бих го правила. И тъй като си го, не чувствам угризения. С тъпотия ме заля ти и имам пълното право да се възмущавам, защото не изгарям от желание това да продължава.
Ходиш и гледаш, така ли? Покрай мен не си минавал, доколкото знам, следователно нямаш право на ни най-малък коментар. Това се отнася и за изневерите - хора с моя профил? Чуваш ли се какви ги говориш? Уж търсеше различността у всички, тяхната идентичност, а сега се оказва, че едва ли не си ги сортираш. Не би могъл да знаеш нищо за това какво ще сторя в дадена ситуация, така че не можеш и да си позволяваш да ме категоризираш. Докато не спреш да го правиш, аз ще се държа с теб по какъвто начин искам. Говориш уж принципно и уж не за мен, но всъщност мога да си извадя едно много точно заключение - с теб са се държали като парцал и сега се стремиш да натякваш на останалите, че всъщност те са нищожните, те са егоистите, те са еди-какви-си. А ако ще ти е по-лесно, мога и аз да кажа, че "говоря принципно". Лесно е да се вадят генерални заключения, там е работата, че отстрани изглеждат ужасно неточни. За връзките въобще няма да пиша, но съм съгласна, че продължителността не значи качество. И не мисля, че някъде съм го успорила, просто отбелязах, че никой не би търпял 9 месеца, година или две човек, който постоянно го предава, наранява, наскърбява. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 08:48 AM |