![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 4-June 08 Град: Град на самотата Потребител N: 2776 ![]() |
Възможно ли е да бъде оправдано и простено приятелството, превърнало се в предателство?
-------------------- Ужасна болка в сърцето...няма да спре...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ще ми държиш такъв тон, но наживо, ясно ли ти е? Да те видим дали си така отворена.
За категортизациите си права, сортирам си и да, получавал съм какво ли не отношение и дори парцаливо. Но не натяквам на другите колко са зле, ами им го показвам, защото носът и слепотата на младия човек пораства неимоверно много, когато е в сигурната защита на родителска и училищна закрила. И започва да философства с рядка дързост. Тези млади хора критикувам. Но пак не държа толкова смел тон, какъвто ти на мен. Аз, като млад човек имам някакъв респект към търсещите истина хора. Покажи ми какво цениш в отношенията, вместо да ме ругаеш завоалирано и не толкова. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 08:48 AM |