![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 4-June 08 Град: Град на самотата Потребител N: 2776 ![]() |
Възможно ли е да бъде оправдано и простено приятелството, превърнало се в предателство?
-------------------- Ужасна болка в сърцето...няма да спре...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Я, как намали тона...
Цитат Ако се почувства застрашен и по този начин "предаден" от мен, то грешката пак не е едностранчива, т.е. единствено моя. Edit: Не прочетох изречението ти като хората. Не разбирам. Как така той е предаден и виновен, когато ти не си му осигурила отдаденост и сигурност? Виновен е защото се съмнява във верността ти? Тук си говорим за отношения. Щом той чувства, че нямаш вярност към него, значи може би нямаш, поне не дотолкова, доколкото той иска. За такава промяна говорех. За нагаждане към критериите на другия. Щом той разбира връзката като повече отдаване, може това е по-висшия й стадий, хм? А за държанието си - пак казвам, досега всички, които НЕ са били комплексари са приемали дори с удоволствие "надменното ми държание". Останалите винаги се чувстват поочукани от поведението ми. Точка по въпроса за речите ми. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 08:49 AM |