![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 4-June 08 Град: Град на самотата Потребител N: 2776 ![]() |
Възможно ли е да бъде оправдано и простено приятелството, превърнало се в предателство?
-------------------- Ужасна болка в сърцето...няма да спре...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Ще ми държиш такъв тон, но наживо, ясно ли ти е? Да те видим дали си така отворена. Така, заемаш ролята на разумния и "по по" от младите и заблудените и изръсваш такова изречение. Такива заплахи чувах в началното училище. Напомняш ми за един друг юзър, който рипа на бой на всеки, който му каже нещо на въпреки. Виж, Инсарчър, струва ми се, че не си разбрал простата истина, че винаги има някой дето е "отгоре". Наречи ме комплексар, но се държиш все едно над тебе няма никого. Не знаеш на кого можеш да попаднеш, обаче. Изживяваш се като нещо повече от другите. Добре. Класифицираш хората, по два пост-а във форума. Това не ми се вижда много логично. Разбирам, решил си да провокираш. Е, в известна степен успяваш. Happy now? Сега можеш да ме наредиш и мен. Аз ще си го преместя в другия крачол и така. Заповядай. ![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 08:49 AM |