![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
...смачкан от живота, опръскан от калта, ставащ отново, за да се изправиш пред същото и същото.
Мнението ми е тук => http://www.metal-world.info/kos.php . Вашето надявам се да застане тук, спомням си, че преди и по време на излизането на дебюта имаше доста позитивни очаквания/коментари, как са, след като нещата са се уталожили? SO MANY EMOTIONS RUSH TO THE SURFACE BUT I KEEP ASKING MYSELF WHY IT HAD TO END LIKE THIS? IN YOUR HONOR I WILL LIVE MY LIFE TO THE BEST I CAN AND IN YOUR MEMORY I WON'T TAKE THIS LIFE FOR GRANTED EVER AGAIN Crowbar + Hatebreed = Kingdom of sorrow = емоционална музика, при това доста. Вие сте, надявам се. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Чух ги, когато ми ги препоръча, още като излезе албума. Докоснаха ме, имат силни моменти. Странно е само защо оттогава не си пуснах нито веднъж? Темата ти оказва влияние, пък да видим дали ще стигна до отговор на въпроса.
Има нещо необяснимо в музиката им, красиво, но може би трябва да слушам много повече, за да проумея какво провокира усещането. Не бих препоръчал тази група на всеки, което никак не означава, че не заслужават опит. Не мога и да кажа, че не са за всеки, нито защо е така. Може би просто са една от групите, за които ми е невъзможно да напиша нищо конкретно в тази форма, като поуст. Музиката и стилът са силни, емоцията е вплетена дълбоко, надявам се групата да бъде чута и оценена! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:31 AM |