![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 24-July 08 Потребител N: 2886 ![]() |
Cradle Of Filth Идват в България на 17 Август на Фестивала Spirit of Burgas
повече инфо тук: http://www.spiritofburgas.com/static/17/3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Точно и аз като се намърдах отпред успях да изгоня няколко човека "пеейки", хах, много обидно ми стана от факта, че някакви пичове с тениски на Cradle не знаеха една дума дори от припевите на класиките. Аз иначе си прекарах невероятно, концертът ми е сбъдната мечта, адски съм доволна, само на Нимфетамин направих кратка пауза от куфеенето, че не ми е особено любима, но пък тогава слушах кака Сара и й се възхищавах. Голям проблем беше и докато пообиколя на различни места и си намеря място с приличен саунд, главно това ми е критиката. Иначе добра организация, закъснението не ми направи чаааак такова впечатление, но пък за доста хора е дразнещо, разбираемо защо. Откъм сетлист сякаш по-доволна не можех да остана(за този му обем, разбира се)! С две думи - невероятен спомен!
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:12 AM |