![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 24-July 08 Потребител N: 2886 ![]() |
Cradle Of Filth Идват в България на 17 Август на Фестивала Spirit of Burgas
повече инфо тук: http://www.spiritofburgas.com/static/17/3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 20-July 08 Потребител N: 2876 ![]() |
Невероятно, неповторимо, очаквах много по-малко... Когато започна Dirge Inferno си помислих, че това ще е поредният концерт провал и бях готов през цялото време да си остана със скръстени ръце, но щом за последният куплет пуснаха вокалите всичко си дойде на място... Да мрат озвучителите, за бандата нищо лошо не мога да кажа, те не отговарят за звука, а всичко друго, което видях от тях просто ме отнесе в Ада ;Р. И мога да кажа, че и там има светлина в края на тунела ; D. Иначе... Сара... извинете, ама тя ми развали цялото настроение, знам, че винаги се държи така, но просто да го видиш наживо на фона на цялата група и моментите, в които погледнеш към нея и я чакаш да вкара прекрасни вокали, а тя сякаш се прозява (е, за това са виновни пак озвучителите, ама на Nymphetamine тя дори не изпя Джезебел версията, е нещо тотално произволно). Тъпо ми стана, не разбирам защо я държат ;Р. И Дани си обърка текста в Under Huntress Moon ; DDD. Абе въобще брутално преживяване, най-доброто тази година за мен, а не вярвам Горгорот или Дайъри да ме развълнуват толкова (но така смятах и за CoF ; P).
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 12:44 AM |