![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Ето ви линк към един концерт на Диму Боргир, току що го качих на дата.бг, няма го другаде по сървърите.
DIMMU BORGIR - LIVE П.П. Надявам се модераторите да нямат нищо против от време на време да давам линк за някои неща дето съм ги точил от международни сървъри и ги няма в БГ-пийринг-а. ![]() ![]() ![]() Btw следва сатирикон ама незнам кога ще е свален. ![]() -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Абе аз също имам всички клипове на Боргир които могат да се намерят по бългърските сървъри както и онова от около 300мб, с интервюта и концерти, плюс тоя концерт дето качих на дата-та преди ден/два. Имам записвачка ама не съм я ползвал от сумати време, а и сега нямам празн дискове, но ако много ти трябват и настояваш, може да си взема 2/3 диска и да ти ги запиша.
П.П. На концерта на Сатирикон му остават още около 100мб, тегля го максимум с 3кб/с, за тва толко бавно. А и има да го качвам на дата-та доста дълго, и ъплоада ми е умрял отсекъде, ко да прая, така е. Иначе за самия концерт той не е само концерт, има бекстейдж кадри, интервюта дори се мяркат и членове на други банди в жанра. Продължителноста е около 2 часа. -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 12:36 PM |