![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Топ N любими вокалисти...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ronnie James Dio (Rainbow, Sabbath, Dio) В един жежки следобед се прибирах в къщи, носейки Black Sabbath - Mob Rules. След второто прослушване си възвърнах настроението- От този албум, Dio ми е един от любимите вокалисти и според мене, най-добрия от всички, в които той пее.
Bruce Dickinson (Iron Maiden) - Всеки, който е слушал Hallowed Be Thy Name и Seventh Son Of A Seventh son, знае за какво става въпрос. Tony Martin (Black Sabbath) - Мрачен, епичен и стилен - с това може да се опише. Албумите с тони мартин много ми допаднаха, дори и когато бях върл фен на тези с Ози. Udo Derkshnider (Accept, U.D.O) - Някой хора, като го чуят и веднага правят сравнение с вокала AC/DC. Честно казано Accept са си няколко класи над AC/DC. Навлизането ми в тяхното творчество започна с един диск "The Best", който поисках от вуйчо си. С течение на времето много ми хареса и започнах да си събирам и албумите. Mattew Barllow (ex. Iced Earth) - Без него Iced Earth вече не са същите. Колкото и да се мъчи Owens, не може да докара същата атмносфера, както в The Dark Saga. King Diamond (Mercyfull Fate, King Diamond) - Добре, че си бях в къщи една събота вечер, за да слушам по радио хоризонт онова предаване за праведна музика и да чуя парчета от "House Of God". Изчаках да го пуснат в Metal Heart и веднага си купих касетата. Не, че не го бях слушал и преди, но оттогава започнах по-силно да се интересувам от неговата музика. Vincent Gavanagh (Anathema) - Judgement ми е един от любимите албуми за преди лягане. Ville Vaihialla (Sentenced) - Много емоционален. И много мрачен. Mille Petrozza (Kreator) По-ранните албуми не са ми от най-любимите, но Outcast, Endorma и Violent Revolution ги цикля доста често. Mille вдъхва бунтарско настроение. Ако тази група свиреше в Китай, режима да беше паднал. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 06:54 PM |