![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Наскоро попаднах на много ужесточен спор в "кварталната мрежа", няколко доказали плиткоумието си младежи спореха на тази тема. Всеобщото мнение беше, че красива и умна жена просто не съществувала. Що за глупости?!
![]() Искам да чуя вашето мнение. Дали всички красиви жени обръщат внимание само на външния си вид, изолирайки всичко важно? Или нещата опират до характер и изключения, които в този случай струва ми се не са малко ... -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ Apr 29 2004, 10:57 AM) Смятате ли, че на жените им харесва да бъдат хвалени? И до колко? аз пък мисля че жените в повечето случаи изключително много им харесва да бъдат хвалени защото за много неща за които им дреме прекалено много се чувстват несигурни и..напрао се разтапят понякога..жалко че не съм мазник..като Светъл ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 12:30 PM |