![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Всичко е ясно според мен, няма кво да ви обяснявам.
Аз гласувам за Megadeth(ХА! ![]() Любимия ми албум на Megadeth е So Far, So Good... So What?. На 'Tallica - Justice(мноо ясно!). П.С. Justice> So Far > Peace Sells > Rust In Peace> Youthanisia > Puppets > Lightning > Всичко друго на Megadeth > Всичко друго на Metallica П.П.С. In My Darkest Hour > Всичко друго на Megadeth -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ Apr 29 2004, 10:23 AM) Хаха... аре стига с тая Металика... тая банда така се е извратила... Иначе МЕГАДЕТ не са по-велики... те са НАЙ-ВЕЛИКИ! А бърнт хелл... той си е зле по принцип... даде ми един ПроРок и си мисли, че ще му го върна... мухахахаха. Мързи го да плува... е такива неща... а да не говорим за неговото изказване, намерило място в подписа ми... И така... Мегадет рулз... иначе съм напълно съгласен, че гласчето на Мустейн е ужасно (освен в някои песни, където си е на мястото). Но... Мустейн звучи наистина идиотски в да речем Use the man. Абе все пак Мустейн е велик! 1) Musteine moje da bude velik samo v edna nasoka - Piene , narkotici i chukane (na dobituk) ![]() ![]() ![]() 2) Ne zasqgai temata s moia murzel ... zashtoto tvoia ne e po-maluk. 3) Spisanieto shte mi go vurnesh inache losho ti se pishe 4) Megadeth shte dostignat Metallica kogato Sturmfuhrera se nauchi da sviri na bass. 5) Citata koito pokazvash sa dumi koito sum kazal vuv drug smisul i sa izvadeeni ot konteksta . |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:02 AM |