![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Хората, които са го преслушали да дават оценка, оправда ли очакванията, надмина ли ги, с какво е по-различен от останалите?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Уау, тия дни се присетих за този албум и реших да го завъртя. Все едно си пуснах нещо съвсем различно. Все едно не съм го слушал тоя албум преди изобщо. Още миналата година ми хареса доста, както се вижда от мнението ми по-горе, но някак си останах дистанциран от него. Тази седмица просто се разцепвам. Зверска тава, не знам какво съм си завирал в ушите миналото лято, че да не се влюбя още тогава в нея. Мисля да го послушам още седмица-две и да преосмисля из основи позицията си относно това кой ще ми е любимият албум на Arch Enemy.
Едит: Макар че напълно бих могъл да разбера разочарованието на някои от феновете. Наистина, това е най-мело албумът на Arch Enemy, най-модерно звучащият (и като рифове, и като продукция), с най-много мелодии. Изглежда просто в такава посока се е ориентира групата в последно време. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 12:01 PM |