![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Хората, които са го преслушали да дават оценка, оправда ли очакванията, надмина ли ги, с какво е по-различен от останалите?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1270 ![]() |
Ебати здравия албум!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 14-August 08 Град: берген,норвегия Потребител N: 2931 ![]() |
Ебати здравия албум! ![]() ![]() ![]() Супер са!!! 6 от мен като оценка. Анджела кърти яко с този глас, а групата е много идейна във всяко отношение! Аз лично вече имам и първият сувенир - перцето на микаел амот, само че със една друга група - Каркас. Преди седмица бях на фестивал, и съм адски щастлив, че се сдобих с перце на един от най-виртуозните китаристи като цяло. А и по мое крещящо настояване (с рев и привличане на внимание, вокала на каркас) чуваики ме изкара песента която крещях, а тя беше Ruptured in purulence. Любима ми е, от 89. Вика човека, за този фен който не спря да скандира тази песен спешл и я забиха. Не съм бил на такъв фестивал. Арч енеми и каркас са велики групи!!! -------------------- Ето ме и мен в центъра на снимката
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 07:02 PM |