![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Така, от супер много време й се каня на тази тема! И, о, ето времето й дойде!
![]() Идеята е следната, всички сме гледали концерти на живо или разни там ДВД-та и лайф клипчета из ТиТръба! Нека споделим, поспорим и попсуваме за НАЙ-ДОБРОТО сценично поведение и съответно НАЙ-СМЕХОТВОРНОТО такова! ПП. Хайде почвайте се, аз си подготвям класацията ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 13-September 08 Град: София Потребител N: 2978 ![]() |
Аз много се кефя на Shagrath от Dimmu Borgir. Много ме радва тоя човечец. На интервюта си се държи нормално, не се прави на идиот или да пуска тъпи лафчета. Пее си хубаво (мое мнение), сценичния грим го състарява доста според мен. Друга причина да ме кефи е че може да свири на доста инструменти (барабани, китари, бас-китари, клавири). Разбира се не е единствен и други имат много таланти, но той си ми е фаворит, необяснимо. На последно място ме кефи, защото рождения му ден е 3 дни след моя и сме една зодия
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:56 PM |